facebook
^Oldal eleje

 • 1 NEM KELL FELUTAZNI BUDAPESTRE!!!
  Házhozszállítás az IKEA-ból az ország egész terüetén!
 • 2 NEM KELL MATRICÁT VENNI!!!
  Házhozszállítás az IKEA-ból az ország egész terüetén!
 • 3 NEM KELL EGÉSZ NAP PESTEN LENNI!!!
  Házhozszállítás az IKEA-ból az ország egész terüetén!
 • 4 NEM KELL FELESLEGES DOLGOKAT MEGVENNI ÉS MEGNÉZNI!!!
  Házhozszállítás az IKEA-ból az ország egész terüetén!
 • 5 NEM KELL SVÉD HÚSGOLYÓT ENNI!!!
  Házhozszállítás az IKEA-ból az ország egész terüetén!

Válassza ki új bútorát az IKEA-ban

és mi hazahozzuk Önnek

  

Magunkról

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Tisztelt Látogató!

Minden úgy kezdődött, hogy a feleségem folyton azért rágta a fülemet, hogy mi miért nem tudunk elmenni Pestre az IKEA-ba. Hiába mondtam neki, hogy elmenni még el tudunk, de hogy hozzuk haza  a cuccot, ha nem fér be a kocsiba? A válasz az volt, hogy majd megoldjuk valahogy, vagy:

"Felkötöd a kocsi tetejére, kérsz kölcsön egy teherautót, az már a te dolgod, nem igaz, hogy Te semmit se tudsz megoldani, mindíg csak a kifogásokat keresed,"meg ehhez hasonlók.

Baráti körömet meghallgatva tapasztaltam, hogy nem én vagyok az egyetlen olyan vidéki férj, aki ehhez hasonló zaklatásoknak van kitéve, magyarán a feleség vágyik az IKEA-ba, de a férj nem tudja előteremteni az ehhez szükséges eszközöket.

Ekkor pattant ki az Isteni szikra: ha már ennyi vidéki nő szenved attól, hogy otthon a lakásban nincs IKEA-s krumplihámozótól kezdve, hálós szennyestartón keresztül, még egy nyamvadt IKEA-s tálaló szekrény sem, (nem is szólva arról, hogy az egész konyha lehetne abból), akkor miért ne segítsünk ezeken a szegény asszonyokon.

Sok helyen az IKEA évente ingyen kiosztja a katalógusait. Ezen kívül az interneten a honlapon is szinte az összes terméket meg lehet nézni, méretét, súlyát, színét, stb. Nem is beszélve arról, hogy a szomszédnak már biztosan van olyan IKEA-s bútora, amit mi is szeretnénk, így akár élőben is látható.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a fenti "eszközöket" kihasználva elérhető áron, viszonylag rövid idő alatt lehozzuk ezeket a termékeket Budapestről azoknak, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy csak ezért teherautót béreljenek, de szeretik az IKEA termékeit, valamint hogy viszonylak elérhető áron jó minőségű berendezésekkel rendezzék be otthonukat, irodájukat, munkahelyüket.

 

Ki van jelen?

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Copyright © 2013. Bútorfutár  Rights Reserved.