facebook
^Oldal eleje

 • 1 NEM KELL FELUTAZNI BUDAPESTRE!!!
  Házhozszállítás a svéd bútoráruházból az ország egész területén!
 • 2 NEM KELL MATRICÁT VENNI!!!
  Házhozszállítás a svéd bútoráruházból az ország egész területén!
 • 3 NEM KELL EGÉSZ NAP PESTEN LENNI!!!
  Házhozszállítás a svéd bútoráruházból az ország egész területén!
 • 4 NEM KELL FELESLEGES DOLGOKAT MEGVENNI ÉS MEGNÉZNI!!!
  Házhozszállítás a svéd bútoráruházból az ország egész területén!
 • 5 NEM KELL SVÉD HÚSGOLYÓT ENNI!!!
  Házhozszállítás a svéd bútoráruházból az ország egész területén!

Válassza ki új bútorát az áruházban

és mi hazahozzuk Önnek

  

Magunkról

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Tisztelt Látogató!

Minden úgy kezdődött, hogy a feleségem folyton azért rágta a fülemet, hogy mi miért nem tudunk elmenni Pestre abba a fantasztikus svéd bútoráruházba (a védjegy miatt sehol sem írhato le a nevét). Hiába mondtam neki, hogy elmenni még el tudunk, de hogy hozzuk haza  a cuccot, ha nem fér be a kocsiba? A válasz az volt, hogy majd megoldjuk valahogy, vagy:

"Felkötöd a kocsi tetejére, kérsz kölcsön egy teherautót, az már a te dolgod, nem igaz, hogy Te semmit se tudsz megoldani, mindíg csak a kifogásokat keresed,"meg ehhez hasonlók.

Baráti körömet meghallgatva tapasztaltam, hogy nem én vagyok az egyetlen olyan vidéki férj, aki ehhez hasonló zaklatásoknak van kitéve, magyarán a feleség vágyik a csodák áruházába, de a férj nem tudja előteremteni az ehhez szükséges eszközöket.

Ekkor pattant ki az Isteni szikra: ha már ennyi vidéki nő szenved attól, hogy otthon a lakásban nincs svéd krumplihámozótól kezdve, hálós szennyestartón keresztül, még egy nyamvadt BJÖRGEN-SÖRGEN tálaló szekrény sem, (nem is szólva arról, hogy az egész konyha lehetne abból), akkor miért ne segítsünk ezeken a szegény asszonyokon.

Sok helyen az áruház évente ingyen kiosztja a katalógusait. Ezen kívül az interneten a honlapon is szinte az összes terméket meg lehet nézni, méretét, súlyát, színét, stb. Nem is beszélve arról, hogy a szomszédnak már biztosan van olyan  bútora, amit mi is szeretnénk, így akár élőben is látható.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a fenti "eszközöket" kihasználva elérhető áron, viszonylag rövid idő alatt lehozzuk ezeket a termékeket Budapestről azoknak, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy csak ezért teherautót béreljenek, de szeretik a svéd bútoráruház termékeit, és hogy viszonylag elérhető áron jó minőségű berendezésekkel rendezzék be otthonukat, irodájukat, munkahelyüket.

 

Ki van jelen?

Oldalainkat 63 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Copyright © 2013. Bútorfutár  Rights Reserved.